sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Sunnuntaikyläilyä

Tulin just kotiin. Kävin vanhempien luona pitkästä aikaa :) Vähän oli tulevinaan aamulla kiire, ku heräsin vasta jotai puol 11 ja piti käydä suihkussa ja kuivattaa tukka ja muutenki mä tykkään rauhallisista aamuista. Suihkun jälkeen joinkin rauhassa aamukahvia ja luin blogeja... Pääsin silti lähtee jo kl 12!

Samalla vein UFFille kassillisen vaatteita ja vanhempien luo takaisin mun vanhoja lukiokirjoja, joita joskus roudasin omaan kotiini, turhaan. Mitä mä ikivanhoilla lukiokirjoilla teen?

Pääsin heti ruokapöytään, vanhemmat oli just syömässä. Ihanaa wienerleikettä ja uuniperunoita oli äiti loihtinu. :)

Sit leivoin sämpylöitä. Sanoin äidille suoraan, et on helpompi leipoo siellä, ku siel on kaikki tarvittavat aineet ja enemmän tilaa ;) haha. Saatiin myös sit lämmintä tuoretta sämpylää iltapäiväkahvin kans. Jätin myös vanhemmille pari pussillista sämpylöitä. Riitti hyvin, ku tein litran taikinan.

Oli ihan mukavaa, mut oon kyl ihan poikki. Ajomatka on kuitenki 25 km suuntaansa. Alkumatkasta keli oli hyvä, mut sitte tultiin "metsään", ja maantie oli luminen/loskainen. Asiaa ei parantanu se, että just tää loppumatkan 7,5 km oli tietyöaluetta, sinne vedetään jotain kaapelia...


Tää kuva taitaa olla syksyltä, mut ei se haittaa.

Haha, äiti käyttää aina tommosta hattua leipoessaan, joten mäkin sitten. Ainakaan ei tipu hiuksia taikinaan. Taustalla näkyy vanhempien jääkaapin oven osa matkamuistomagneeteista. Mullakin on osa noista.


Tämmöstä tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti