torstai 14. maaliskuuta 2019

Kohta ehkä pyörryn..

Nonni, tänään oon ehtiny jo kirjoittaa yhden tekstin (Marie Kondon innoittamana), käydä yhdes tapaamises, treenata kuntosalilla yhden tunnin ja käydä ostaa yhdet mustat housut. Nyt oon kotona, mut vielä ois yks tapaaminen kohta. Ja yks ryhmä, mut sen jätän kyl oikeasti väliin.

Salilla meni hyvin. Semmonen perustreeni, eka crosstraineril 20 min, sit piti vähän soveltaa ku oli niin paljo porukkaa, mut sain tehtyy selkätreenin ja jalat, käsitreenit jäi vähemmälle ku oli ruuhkaa.

Toi housujen osto tuli extempore, ku nyt on alennuspäivät kaupoissa ja äiti soitti, et kannattaa mennä (oon siis ajatellu ostavani semmoset mustat kivat stretch-housut jo pidemmän aikaa). Menin sit ja onneks löyty sopivat, vaikka ensin katoin et oli vaan isoja kokoja jäljellä. Myyjä toi mulle pienemmät. Sit vielä lyhensi lahkeita. Tai siis ne mitattiin nyt ja housut saan lyhennettyinä sit ens viikol.

Alennukset jatkuu huomenna vielä mut päätin käydä tänään ettei huomenna tarvi sen takia erikseen lähtee keskustaan. Oli kiva mennä salin jälkeen tukka hikisenä... :D

Nääh, whatevs...

Nyt sinne tapaamiseen ja sit kyllä oikasen sohvalle.

Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti