sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Shoppailua ja siivousta

Päätin käydä aamupäivällä ostoksilla. Tänne avattiin tossa jo aikaa sitten Löytötex, enkä oo vielä ennen sinne uskaltanu mennä, mut nyt päätin käydä. Njaa, eipä sieltä mitään suurempia löytyny. Aika lailla samaa mun mielestä, ku Tokmannilla ja Jyskissä... Mut ihan kiva, ku on halvat hinnat. Ostin mä sieltä 2 mustaa t-paitaa. (kuva tuossa muutaman rivin jälkeen kukkakuviollisesta, toinen t-paita on pelkkä musta)

Cittarista ostin myös yhden t-paidan. Se on kovin kiva, siinä on tommosta pitsiä edessä. (kuva tuossa muutaman rivin jälkeen)

Ihan töitä ajatellen ostin nuo paidat. Pitää olla uutta ja siistiä. ;) Tosin tosta kukkakuviollisesta en tiedä, onko liian rento tai jotain... Mut ehkä se menee, kun se on muuten tosi siisti ja sopivan kokoinen.

Kuvassa oleva pusero on kirppislöytö. Ihan kuin uusi. Sitä en viiti töihin laittaa noiden pääkallojen takia :D







Niin, ja aamullinen hiustenvärjäyskin onnistui tosi hyvin! Väri on kuten pitääkin, tumma violetti. Tosin se näkyy parhaiten vain juurikasvussa, mutta kyllä se auringossa välkkyy latvoissakin. :) Tossa kuvassa se ei oikein näy vaikka kuva on otettu just värjäyksen jälkeen kun tukka on kuivunut.

Tänään on ollut myös siivouspäivä sunnuntaiseen tapaan. Imuroin, pyyhin pölyt ja pesin vessan. :) Oon tyytyväinen kun sain sen konmaritus-urakkani päätökseen ja asunnosta on pois (melkein kaikki) turhat tavarat ja vaatteet. Vielä on pari kassillista kirpparille vietävää, mutta kaapit ja laatikostot on nyt siistit (ja toivottavasti sellaisina pysyykin, vaikka välillä väsyneenä ei jaksa viikata vaatteita...).

Hyvää sunnuntain jatkoa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti