lauantai 25. toukokuuta 2019

En ois halunnu lähtee töistä!

Tänään oli taas ihana päivä töissä. :) Jännitysmomentteja tuli siitä, kun mun piti vaihtaa klubilta kartanolle (lounasravintola) vähäks aikaa auttaa yhtä työkaveria kiireessä. Tuntui kyllä aluksi siltä, että en auttanut vaan loin sitä kiirettä... :D Mä jännitän aina uusia tilanteita ja uusia paikkoja, ja vaikka hommat on ihan niitä vanhoja tuttuja, mitä kahvilanki puolella teen, niin uusi ympäristö saa mut ihan aivottomaks. Ehkä se tunne tulee lähinnä siitä, että tuun niin sanotusti toisen tontille, jossa se määrää ja tekee asiat omalla tavallaan ja sit mä tuun sinne sotkee ja kyselee. :D

Hyvin se sitten lopulta meni, kun unohdin jännittämisen ja keskityin. Seuraavalla kertaa menee jo tuokin homma rutiinilla. Tai ainakin vähemmällä jännittämisellä.

Sitten oli ihana palata "kotiin" eli takaisin omalle tontille kahvilan puolelle. Ja sitten sain päteä kokeneena ja viisaana (köh kröh), kun mulle tuli työkavereiks kaks nuorempaa tyttöä, joita sain opastaa. :)

Oli niin kivaa töissä, etten ois halunnu lähtee kotiin. :D Pääsen toki huomenna taas takaisin.

Uus työhuppari, jota pidin vähän aikaa töissä kun oli muka kylmä. Toi huppari on kyllä niin paksu, että hikihän siinä tuli.


Kuva kartanolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti