lauantai 7. joulukuuta 2019

Uuden kalenterin onnea

Oon nukkunu jotenki levottomasti viime öinä. Heräilen yön aikana ja aamulla tosi aikasin. Tänäänki heräsin jo 5-6. Vessahätään on ikävintä herätä, ku täytyy nousta ylös sängystä ja sitten en juurikaan enää saa nukahdettua uudestaan. Tänään ku heräsin aamulla aikasin, yritin saada uutta unta, mutta sitten mieleen tuli yks asia, mikä oli tietty pakko heti katsoa netistä... Sitten ei enää uni tullutkaan uudestaan.

Nousin ylös ja menin suihkuun. En yleensä käy aamuisin, varsinkaan 7 aikaan, suihkussa, vaan mieluummin illalla. Mut nyt oli vaan mentävä, että kehtaa lähteä ihmisten ilmoille... ;)

En malttais millään odottaa, että maanantai tulee, koska silloin saan käyttööni uuden kalenterini! Mä oon ihan koukussa kalentereihin ja tarvin niitä muistaakseni mitä päivän aikana tapahtuu. Alkuun yritän aina pitää kalenterin tosi siistinä, kirjoitan nätillä käsialalla, mut lopulta mun kalenteri näyttää sekasotkulta. Pahinta on, kun joutuu korjaamaan jonku sovitun jutun, koska kirjoitan aina kuulakärkikynällä... Sitten yleensä käytän jotain kivoja tarroja tai korjauskynää peittämään vanhan merkinnän.

Suosin tuollaisia kierrekalentereita. Tuossa on mun tänhetkinen kalenteri, joka on itse asiassa ajalle elokuu 2019 - elokuun alku 2020, mutta en muistanu sitä ostaessani uutta kalenteria. :D Eikä se haittaa, koska mä oon jo kyllästyny tuohon.


 Tässä kalenterissa oli joka kuukauden jälkeen tuollainen taulukko, johon sai merkitä kuluneen kuukauden osalta parhaat jutut, mitä oppi ja mitä on parannettavaa, sekä seuraavalle kuulle tavoitteita ja mikä motivoi.


 Lisäks sieltä löytyi tuollainen kurssiseuranta-"lomake", jota en tietenkään käyttäny, ku en ollu koulussa, mutta ehkä tuota vois hyödyntää nyt kun koulu alkaa tammikuussa. :)


 Myös budjettiseurantalomake löytyi, mutta sitäkään en oo käyttäny. En oikein muista ikinä merkata näitä.

 Myöskään lukemiani kirjoja ja katsomiani elokuvia en oo merkkaillu ylös, vaikka voishan sitäkin jossain vaiheessa aloittaa tehdä.

 Vanhan kalenterin liitteenä oli myös tällaisia tarroja, joita ei kuvastakin päätellen oo tullu muistettua käyttää mihinkään.

Joka viikon kohdalla oli tällainen seurantajuttu, tätä täyttelin aktiivisesti joka päivä.
 Tosin tein siitä itselleni sopivamman:

Rakas korjauskynä. :D

 Tässä on sitten uusi kalenteri! Sen täyttäminen alkaa päivästä 9.12. eli maanantaina!


Uuden kalenterin liitteenä on tällaisia tarroja.
 Muuten se näyttää sisältä tältä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti