sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Avaimet käteen ehkä jo huomenna!

Alkaa jo niin paljon jännittää muuttaminen ja koulun alkaminen, että viime yönäkin näin tosi outoja unia ja heräsin neljältä aamuyöllä enkä saanu heti nukahdettua uudestaan. Nukahdin sitten kuuden jälkeen ja nukuin puol 12 asti!! Fail... Heh. :D mieskin oli jo huolissaan, ku mä en ollenkaan herää... :D

Silti tää päivä oli tosi pitkä ja olin koko päivän ihan törkeen väsyny. Vähän aloin piristyä nyt iltaa kohti... Mut täytyy kuitenkin yrittää mennä unelle suht ajoissa, koska huomenna  pitää herätä hyvissä ajoin!

Kelasta on tullut vuokravakuus jo aatonaattona, mutta koska ajattelin, ettei se tuu ku vasta ehkä uudenvuodenaatoks, en ollu tajunnu kattoo Kelan sivuilta aiemmin. Perjantaina illalla näin, että se oli tullu, mut ei silloin enää voinu kiinteistövälittäjälle soittaa.

Oon koko viikonlopun oottanu, että voin soittaa sille nyt maanantaina! Jos se on töissä ja jos sille sopis ni menisin hakeen avaimen uuteen asuntooni huomenna! :) Vois samalla reissulla käydä viemässä jotain kamppeita jo sinne ja vähän siivoilla siellä jos jotain pölyä esim. on.

Muuten varmaan sitten huonekalut ja muut tavarat viedään vasta uudenvuoden jälkeen. Isä lupautu lainaan pakua ja peräkärryä, niin saadaan vähemmällä edestakaisin ajolla tavarat vietyä, kun sitten on isän paku ja peräkärry ja miehen kaverin auto ja peräkärry ja tietty mun auto.

On niin jännää!!! Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti