torstai 1. lokakuuta 2020

Hyvinvointia

Tällä viikolla on vietetty Hyvinvointi virtaa -teemaviikkoa. Meidän koulussa se on näkynyt tuutorien erilaisina... "tempauksina". No ei ne nyt tempauksia ole, mutta en keksi mitään sanaa... Siis esim. eilen hyvinvointihaaste:


Mietin, että voiskohan noita rasteja suorittaa eri päivinä kuin tuossa mainitaan... Esim. eilen en todellakaan jaksanut käydä kävelyllä, niin voisin suorittaa sen jokin toinen päivä. Eiliselle voisin laittaa sitten vaikka tuon "Halaa ystävääsi", koska halasin koulussa ystävää... ;)

Tänään saatiin osallistua kyselyyn "Miten voit edistää läheisesi hyvinvointia ja omaa hyvinvointiasi?" Samalla osallistuttiin arvontaan, jossa voi voittaa karkkia tai hienon heijastavan pipon. 

Niin ja tietysti tupakkavalistusta saatiin...

https://sakury.net/taitoja-elamaan/hyvinvointivirtaa

 

 Ja mitä navettaan kuuluu? No hyvää! Nyt on enää kolme aamua jäljellä... :D

Tänään olin taas ruokinnassa ja hoitamassa vasikoita. Huomaa, että en ole tehnyt pitkään aikaan mitään fyysistä, kun lihakset huutaa hoosiannaa nyt kun on "vähän jotain tehnyt".

Tänään on ollut myös vaihteeksi vähän väsyneempi päivä, ja kuten tiistaina ja keskiviikkona, tänäänkin lähdin koulusta lounaan jälkeen kotiin päikkäreille. Mä tarvin pienet unet navettavuorojen välillä, muuten en jaksa. Eikä tunneilla oikein ole mielekästä istua, kun aivot lyö tyhjää. Teen sitten kotona tehtävät ja Moodlesta löytyy ainakin tämän päivän tuntien materiaalit. Eilisen matskut saan kyllä opiskelukavereilta.

Illalla jälleen navetalle, sitten on enää kolme päivää navettavuoroja jäljellä! Uskomatonta, taidan selvitä tästä! :D

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti