perjantai 13. maaliskuuta 2020

Opintopisteitä kertyy


Tää viikko oli jotenkin tosi nihkee. Joka aamu oli tuskaisaa nousta sängystä ja lähtee kouluun. Kipee en oo ollu, väsyny muuten vaan. Tää viikko oli muuten kyllä tosi onnistunut. Kaikki huipentui tänään, kun yllättäen tein traktorinäyttöni, vaikken sitä ollu millään tavalla suunnitellu!

Meitä ei ollu meiän ryhmästä tänään koulussa mun lisäks ku yks opiskelija, liekö muut sitten kipeänä tai coronan pelottamia... Saatiin ajella traktorilla ihan rauhassa kahdestaan. Jännitin etukäteen tosi paljon, koska viimeks peräkärryn peruuttaminen meni aika perseelleen. Mutta tänään se meni niin hyvin, että päätettiin samaan syssyyn sitten tehdä näyttö :D

Näytössä arvioidaan ajoonlähtötarkastus, peräkärryn ottaminen, peruuttaminen ja peräkärryn irrottaminen. Mä jännitin niin paljon opettajan ja toisen näyttöopen läsnäoloa, että unohdin pari perusasiaa ajoonlähdössä ja peräkärryn kanssa. Näytössä piti selittää koko ajan, mitä tekee. Eli "ensin tarkistetaan moottoriöljy ja jäähdytysneste, sitten..." Mä unohdin tarkastaa peilit ja peräkärryn vilkut.

Mutta kolmonen tuli arvosanaks, oon tosi tyytyväinen!!!

Opiskelukamukin sai näytön tehtyä, niin meillä oli tosi hyvä päivä tänään! Vaikka olikin perjantai 13. :)

5 kommenttia:

  1. Varmasti tää tilanne vaikuttanut koulunkäyntiin. Hyvä että kerkesit tehdä tuon traktorin ajon. Mullakin ois pitänyt olla ajokorttiajo viikko sitten mutta kaikki peruuntui. Odotellaan parempia aikoja.v

    VastaaPoista
  2. Joo, meillä kuten ilmeisesti kaikilla on nyt etäopiskelua. Näytöistä ois raivaussahanäyttö varattuna, odotan jännityksellä vieläkö sen pystyy tekemään. :)

    VastaaPoista
  3. Itselläkin meni koko kevät etäopiskeluna. Onneksi kuitenkin pääsitte suorittamaan traktoriajon, varmasti myös ulkona suoritettavat jutut on helpompi järjestää. Kesällä tuli ajeltua itsekin aika paljon traktorilla. Niin paljon, että renkaat kaipaavat jo vaihtoa, no traktori olikin jo vanha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli nyt työharjoittelua, onneksi se pystyttiin järjestämään. Toivottavasti tammikuussa päästään sit taas koulunpenkille ihan oikeasti.

      Poista
  4. Onneksi olkoon testin läpäisystä ja hyvistä pisteistä! Meillä onneksi partneri hoitaa auton moottoriöljyt, niiden tarkistukset ja muut autojen ja koneiden huollot. Itse kyllä vien autot usein huoltoon. Traktorilla en ole koskaan ajanut, taitaa olla aika erilainen kokemus verrattuna tavalliseen autoon. https://www.korpiauto.fi/kaikki-tarvittavat

    VastaaPoista