torstai 30. tammikuuta 2020

Lehmäntuoksua

Tänään oli koulussa aiheena työturvallisuus, ja päästiin lounaan jälkeen navettaan! Lehmien rapsuttelun ohessa täyteltiin lomaketta, johon kirjattiin erilaisia työturvallisuusjuttuja. :)

Koulun jälkeen menin lehmäntuoksuisena käymään ruokakaupassa. :) Tietenkään navettaan ei menty omilla vaatteilla ja jalkineilla, vaan päälle puettiin haalarit ja jalkaan pantiin saappaat. Mutta hiuksiin ja huppariin kyllä navetanhaju tarttui. :)

Housut on sen 20 cm liian pitkät. Tuollai taitettuna ne on ihan ok.




Muistettavia juttuja: 

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että koulussa paneudutaan noihin työturvallisuusasioihin. Puolisoni työskentelee alalla, joka on erittäin riskialtis ja heille on laadittu muun muassa räjähdyssuojausasiakirja sekä lisäkoulutusta on jatkuvasti. Maatilaympäristö ja isojen eläimien kuten lehmien kanssa työskenteleminen vaatii varmasti myös paljon tarkkuutta turvallisuuden suhteen. Tsemppiä opiskeluihin!

    VastaaPoista
  2. Työturvallisuus on monella alalla tärkeää. Ystäväni työskentelee laivalla ja he menevät ennen työskentelyn aloittamista työturvallisuuskorttikoulutukseen. Toivottavasti opiskelusi on sujunut hyvin ja olet päässyt unelmahommiin. http://www.meriturva.fi/fi/koulutus/tyoturvallisuuskorttikoulutus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turvallisuus ennen kaikkea!

      Ihan hyvin on mennyt, opinnot loppusuoralla! :)

      Poista