keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Alpakoita! Pupuja!

Meidän opettaja oli tänäänkin kipeänä, joten meitä kierrätettiin eläintiloissa. Mulla oli vaan ihan väärät vaatteet ulkona olemiseen, joten housujen lahkeet kastui läpimäriksi eikä toppaliivi kauheasti lämmittänyt tuolla kelillä (sataa ja tuulee). Vaikkei oltukaan ulkona kuin siirryttäessä eläintilasta toiseen, niin siinä ehti jo kastua.

Mutta! Ei se mitään, kun on alpakoita! :D Nekin hengas aitauksessaan sateesta huolimatta eivätkä tulleet sisälle. Pari alpakkaa kävi sisällä kurkkaamassa, mutta menivät sitten takas ulos. :D

Lehmiä ja lampaita ei päästy katsomaan kuin ikkunan takaa, koska meille ei ollut vielä asianmukaisia suojavaatteita. Mutta se kyllä riitti, oon niitä (varsinkin lehmiä) nähnyt ihan riittämiin (maatalon tyttönä).

Sitten mentiin pieneläinten puolelle. Ensin eksoja katsomaan. Oli pari käärmettä, tarantella, kilpikonnia, liskoja, akaattikotiloita. Ja ruuaksi kasvatettuja sirkkoja.

Välillä käytiin kahvilla, ja sitten lintulaan ja kanilaan. Lintulassa oli veikeä papukaija, joka jostain syystä halusi sanoa meille vähän väliä "Hyvää yötä". :D Sit siellä oli kakaduja ja peippoja ja sen semmosia, en nyt muista kaikkia. Linnut ei sinänsä oo mun mikään suosikkilaji. Tai ei ne herätä mussa semmosta "ihanaa"- tunnetta, kuten esim alpakat ja puput. :D

Kanilassa oli pupujen lisäksi myös edustettuna myös degu, rotta, gerbiili ja chinchilla.

En nyt uskalla laittaa kuvia, vaikka niitä eläimistä otinkin, kun en oo varma saako niitä julkaista. ???

Ruokailun jälkeen lähdettiin kotiin, kun ei oikein meille ollu mitään ohjelmaa suunniteltu. Ihan hyvä, koska mä ainakin halusin päästä vaihtamaan kuivat vaatteet päälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti