sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Kunnon "konmaritusta"!

Urakka ei ole vieläkään kokonaan valmis, mutta suurimman osan vaatteista sain käytyä läpi. Lähinnä sukat jne. ja ulkovaatteet jäi katsomatta. Uskomaton määrä poisheitettävää! Mutta heitin vanhoja vaatteitani pois säälimättä. Jos rehellisiä ollaan, niin jätin kaikki housuni (paitsi kahdet suorat housut) kaappiini, koska "ne ehkä vielä joskus mahtuu mulle"... ;) Sitä paitsi vanhojen vaatteiden sovittaminen ja sen toteaminen, etteivät ne enää todellakaan mahdu mulle, oli jo riittävän masentavaa.

Toisaalta toi oli hyvin terapeuttista! Vähän samaan tapaan kuin vanhojen paperien repiminen... :D (sitä odotellessa, että pääsen kansiokaappini kimppuun...)

Ja tulipa nyt taas vaatekaapit järjesteltyä. Kunpa oikeasti pystyisi siihen, ettei hanki ja säästä ylenpalttisesti kaikkea tavaraa ja vaatetta, vaan tulisi toimeen vähällä. Tai toimeen tulee kyllä vähemmälläkin, mutta jotenkin se shoppailun riemu vain välillä iskee kirppareita kierrellessä. Muista kaupoista ei tässä kaupungissa oikein mitään löydykään...

 Tässä kirppikselle/muuhun jakoon menevät vaatteet.
Tässä poisheitettävät lumput.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti