Aprikoosit laitettiin valumaan, mehu otettiin talteen. Täytteeksi vatkattiin vispikerma. Valkosuklaata sulatettiin 100g, ja sen joukkoon sekoitettiin maustamaton tuorejuusto. Liivatteen lehti liotettiin ensin kylmässä vedessä viitisen minuuttia, sitten kiehautettiin aprikoosien mehu (3/4 dl). Liivatelehti sekoitettiin kuumaan aprikoosimehuun. Liivatemehu sekoitettiin valkosuklaa-tuorejuustoon, ja sitten koko setti kermavaahtoon.
Täyte pursotinpussiin tai pakastepussiin, jonka suuaukoksi leikataan n. 1 cm. Voi käyttää myös tyllaa (kuva netistä):
Tässä meidän munat:
Tässä mä pursotan. :D
Sitten aprikoosien puolikkaat:
Tehtiin sitten lopulle täytteelle ja lopuille aprikoosinpuolikkaille näin:
Lelut oli surkeita niinku aina...
(Ohje Kinuskikissan blogista https://www.kinuskikissa.fi/taytetyt-suklaamunat/)
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti