keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Ulkoilua kauniissa talvisäässä

Mulla on taas ollu vapaata tää alkuviikko. Ei oo tarvinnu mennä kouluun, mutta kotona riittää silti opiskeltavaa. Ei ihme, että tulee tarve lähtee ulos välillä.

Eilen päätin kävellä kierrätyskeskukselle kattomaan, mitä sieltä löytyy. Kiekkäri muutti taannoin uusiin tiloihin uudelle alueelle. Mapsin avulla löysin perille. Mitään mukaanotettavaa en kiekkäriltä löytäny, mutta tulipa ulkoiltua melkein tunti.

Tänään kävin kirjastolla ja Tokmannilla kävellen. Oli vähän kylmä tuuli, mutta muuten tosi kiva keli. Kirjastosta lainasin Hovimäki-sarjan 1. ja 3. tuotantokauden ja leffan Aika hyvä ihmiseksi. Kysyin myös neuvoa, miten e-kirjoja pystyy lukemaan kotoa käsin. Yritin tänään ladata yhtä e-kirjaa, mutta se latautui jonain ihan ihme tiedostona, jota ei pystynyt avaamaan. Lisäksi e-kirjaa pitäisi pystyä lukemaan omalla selaimella, mutta se kirja ei tarjonnut sellaista vaihtoehtoa. Kirjaston tyyppi ei myöskään saanut juuri sitä kirjaa auki, mutta muita kirjoja kyllä... Ei siinä sitten, varasin sen kirjan ihan oikeana kirjana. 

Huomenna sit taas kouluun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti