perjantai 1. tammikuuta 2021

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

Miten uusi vuosi teillä vaihtui?

Meillä, eli miehelläni ja mulla, se vaihtui kotimaisten elokuvien parissa (telkkarista tuli Täällä Pohjantähden alla sekä Akseli ja Elina, netistä löytyi Niskavuori-elokuvia), ja mentiin aikaisin nukkumaan. :D

Toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä. Parempi kuin viime vuodesta. Mitään sen kummempia lupauksia en tehnyt, mutta yritän parhaani kaikessa (niin kuin ennenkin). Mutta muutahan sitä ei voi, kuin elää päivän kerrallaan, vaikka vähän tulevaa suunnittelisikin.

Välillä toivon, että olisi niin kuin joskus ennen. Ei olisi älypääpuhelimia eikä älypääpuhelimissa kameroita. Talvet olis kunnon talvia ja ihmiset parempia toisilleen. Olisi maaseutukin vielä eläväistä eikä kaikkien tarvitsisi asua kaupungissa. Itse olen ainakin kyllästynyt kerrostaloasumiseen. Jos vaikka oman torpan jostain saisin... ja alpakan.

Mutta tätäkin elämää voi elää täydellä sydämellä. Tehdä päivistä niin hyviä kuin niistä tehdä voi. Niillä resursseilla mitä on. Ja itselle voi antaa anteeksi. Levätä, jos siltä tuntuu. Tehdä töitä täysillä, kun on siihen voimia. Kaikesta löytyy hyvää. Mutta kyllä surrakin saa ja pitää, ettei se jää sydäntä pakahduttamaan. 

Elämä on tässä ja nyt. Nyt on alkanut uusi vuosi. En voi sanoa, alkaako uusia kujeita. Mutta uusi vuosi on uuden mahdollisuus ja elämä jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti