maanantai 4. marraskuuta 2019

Kuvakooste viime kuukaudelta

Viime kuussa tapahtui seuraavaa:

Käytiin katsomassa eksoottisia eläimiä. Tykkään liskoista ja kilpikonnista, mutta käärmeistä en. Uskalsin sentään tuota hieman hipaista sormenpäällä... Gekkoa ja kilpikonnaa ei päästy tarkastelemaan lähempää.

Kuningaspyton

Leopardigekko
Hiilikilpikonna
Torakoita ja toukkia gekon ruuaksi


Maalla oli mukavaa, kun ruoka tuli suoraan kotiovelle.      (se oli vitsi... paitsi että nuo tuli ihan pihaan asti)


Maalla saunottiin. Ei uitu. Oli kylmä.
Käytiin katsomassa minipossu Armia. 😍


Oikeasti mentiin katsomaan pupua, koska ollaan hankkimassa oma. Tämä yksilö vain oli liian iso, belgianjätti ei oikein sovi meidän huusholliin.


En oo aamuihminen, mutta aamumurot jugurtilla korvapuustin kera piristää.


Käytiin katsomassa Fingerpori-leffa oikein elokuvissa. Oli hauska.

 Tilasin pari kirjaa Adlibriksestä. Ensimmäisen e-kirjana, toinen ihan konkreettisena kirjana.Saatiin mun vanhemmilta tuliaisia, kun ne oli Välimeren risteilyllä:


 Ihasteltiin auringonlaskua:

Sanoin hyvästit kanekalonmuovikuitu-rastoilleni. Seuraavat rastat tulee oleen joko täysin aidot tai Dreadsforyou:sta ostetut aidomman näköiset ja tuntuiset rastat. Muovikuiturastat (kun niitä on se 120 kpl x 50 cm) painaa ihan törkeesti, niitä on vaikea laittaa ponnarille tai muuten kiinni, nukkuminen on hankalaa ja muovikuitupunokset aukeaa tosi äkkiä.Kuvassa on mun hiukset rastojen poisottamisen jälkeen, juurikasvulla. Eilen värjäsin hiukseni mystic violet -värillä, mikä näkyy parhaiten juurikasvun kohdalla, muuten on tosi tumma, mutta niin pitääkin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti